vizos į Tailandą

TH

Vizos į Tailando Karalystės Lietuvos Respublikos piliečiams.

Vizų tipas
Vizos įforminamos per
7 darbo dienas
Vienkartinė viza
 Vienkartinė iki 60 d.
48 €
Daugkartinė viza
Daugkartinė iki 6 mėn.
179 €
Dokumentai reikalingi gauti vizai:
  • Pasas, kurio galiojimo terminas, pasibaigus vizos galiojimo laikui, turi būti ne trumpesnis nei 6 mėn. Pase turi būti 2 tušti puslapiai skirti vizoms įklijuoti. Pasas negalios, jei susidėvėjęs, įplyšęs;
  • Nuotraukos didis 35 x 45 mm;
  • Nuotrauka turi būti ryški, atspausdinta ant kokybiško fotopopieriaus su baltu fonu;
  • Nuotraukoje veidas nuo smakro iki viršugalvio turi užimti ne mažiau kaip 70-80%;
  • Nuotrauka turi būti ne senesnė kaip 6 mėnesių;
  • Nuotraukas vizoms Jus galite pasidaryti ir pas mus.
  • Anketiniai duomenys gyvenamoji vieta, kontaktinis telefonas, darbovietė ir pareigos;
  • Nurodyti ankstesnę pavardę (-es), gimimo vietą, sutuoktinio ir savo tėvų duomenis (vardą, pavardę, pavardę (-es) iki santuokos, gimimo datą, gimimo vietą);
  • Išpirkto lėktuvo bilieto kopiją (su grįžimu atgal arba išvykimu į kitą šalį, bent pirmam įvažiavimui į šalį);
  • Viešbučio rezervacijos arba kelionės plano kopiją;
  • Patvirtinimą iš banko, kad sąskaitoje yra bent 5000 EUR lėšų (per paskutinius 6 mėnesius) tik daugkartiniai vizai.
  • Sveikatos draudimas nėra privaloma sąlyga gauti vizą į Tailando Karalyste, Tačiau rekomenduojame vykstantiems svetur įsigyti kelionės draudimą. Draudimą galimą įsigyti mūsų agentūroje.